Friday, December 4, 2015

A Very Good Reputed Company Joint Campus Placement Drive on 17th Dec 2015 @ CGC, Mohali, Punjab

Dear Sir/Madam, 

Chandigarh Group of Colleges, Landran takes this opportunity to invite students from your institute to participate in the joint campus placement drive by A Very Good Reputed Company for MBA (Marketing) with Engineering background (Mechanical, Automobile, Electrical and Electronics only) students of 2016 passing out batch. The details are as follows.  
Company
A Very Good Reputed Company
Date of Drive
17th December 2015
Venue
Chandigarh Group of Colleges, Landran (Kharar – Banur Road), Mohali.
Stream Eligible
MBA (Marketing) with Engineering background (Mechanical, Automobile, Electrical and Electronics only) 
Eligibility Criteria
● B.Tech  (2013 / 2014) pass out,
● 60% throughout with no backlog 
Batch
2016
Position
Management Trainee 
Job Profile
Field Sales
Job Location
All India
Date of Joining
Must join in July 2016 with passing mark sheet or certificate
Pay Package
● Stipend 3.25 Lac / Annum
● Retention bonus = 50,000 (After 1 year successful completion of training)
● Total CTC 3.75 LPA
Process
Written Test and One to one Technical and HR interview
TPOs are requested to inform all the students of 2016 passing out batch accordingly and forward the list of participating students (as per attached format) at crc@cgc.edu.in latest by 2nd November 2015 before 4:00 pm positively.

For queries please feel free to contact us at: 9781925274, 0172-3984241.

Thanks and regards


Avnish K. Rao
Asstt. Manager-Placement


Apply Here

Click Here To Register for HCL





11 comments:

  1. Paykasa al hemen nerden alınır

    Bu kartlar genellikle Avrupa ülkelerinde marketlerde ve benzincilerde bulunmaktadır. Ülkemizde ise Paykasa kartlar online satışını yapan internet sitelerinden temin edilebilmektedir.
    http://www.paykasakartal.gen.tr

    ReplyDelete
  2. Paykasa hile yalnız nerden alınır

    Bu kartlar ekseriyetle Avrupa devletlerinde marketlerde ve benzincilerde bulunmaktadır. ülkemizde ise Paykasa kartlar online satışını yaratıcı internet sitelerinden gerçekleştirme edilebilmektedir. Bu internet sitelerinden Paykasa sütsüz temin edebilir ve yüklemeler yapabilirsiniz. muktezi bilgileri bile tekrar bu internet sitelerinden bulmanız mümkündür.

    ReplyDelete
  3. Paykasa al Astropay , Paykasa ile alışveriş yapanlar, en düşük komisyon oranlarından faydalanarak satın almak istedikleri hizmeti çok daha rahat elde edebiliyorlar.

    ReplyDelete
  4. En düşük komisyonlara alış veriş yapın bizden almış olduğunuz pay kartlarınızı zarar ettirmeden bozduralım almak için astropay paykasa astropay paykasa otopay tıklayınız.

    ReplyDelete

  5. paykasa bozdurma bölümünde güvenli alışveriş ile ilgili tüm detaylar anlatılmaktadır. İnternette yapmış olduğunuz alışveriş ve oyun sitesi ödemelerinde veya e ticaret sitelerinden yapacağınız alışverişlerde, artık özel bilgilerin verilmesini gerek yok.
    Sizlerde bu alandaki güvenli ticaret modellerinin seçimlerini tercih edebilirsiniz. Paykasa kart alımlarınız için firmamızın size sunmuş olduğu memnuniyet içeren hizmetlerinden yararlanmanız yeterli olacaktır.

    ReplyDelete
  6. Türkiye Astropay Otopay Paykasa Astropay Cashixir astropay satış temsilcisi hesaplı ve güvenli alış veriş.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte hayatımız gün geçtikçe daha da kolaylaşmaya başladı ve internet ortamında dolandırıcılarla mücadele eden bir kartımız var artık paykasa kart peki bu Paykasa kart nedir.

    Paykasa ön ödemeli tek kullanımlık bir sanal karttır 16 haneli pinden oluşur diğer kartlar gibi cebinizde cüzdanınızda taşıyamazsınız lazım olduğunda 10 veya 20 euro olarak satın alırsınız burada limiti siz belirliyorsunuz baş vuru yok beklemek yok birkaç dakikada alıp hemen kullanabilirsiniz avantajları hiçbir kimlik ve kredi kartı bilgisi vermeden internetin tüm mecralarında kullanabilirsiniz kalan paykasalarınızı da paykasa kart işlemi yaparak hesabınıza geri alabilirsiniz.

    Son zamanlarda sıkça adını duyduğumuz sanal kartlar bir nevi internet ortamında güvenliğimizi sağladığını duyuyoruz ve bir çok alanda bizlere kredi kartı bilgisi ve kişisel bilgi paylaşımı yapmadan alışveriş imkanı veya gold üyelik işlemleri yapma imkanları sunuyor kısacası internette insanları dolandırarak haksız kazanç elde etmek isteyen insanların önüne geçiyor. http://www.paykasakartsatinal.gen.tr/

    ReplyDelete
  9. Gelişen Türkiye ile birlikte nano teknoloji çağını yakalımış bir ülkede yaşamaktayız hayatımızda bir çok alanda kolaylaşsada maddi ve manevi dolandırıcılarda türemekte işte geçtiğimiz günlerde tek kullanımlık ön ödemeli kartları geliştirerek otopay kartı piyasaya sürdüler otopay kart ile dilediğiniz dilediğiniz web siteden alışverişlerinizi kolayca kimlik veya kredi kartı bilgisi vermeden kolayca yapabilirsiniz.

    Başvuru veya hak kazanma gibi bir durum yoktur anlaşmalı sitelerden kolayca bir iki dakikada satın alabilirsiniz euro kurundan işlem gördüğünden siz TL karşılığını ödeyerek satın alabilirsiniz limiti siz belirlemektesiniz. http://www.otopaykartal.gen.tr/

    ReplyDelete